Basketbal

Een potje basketballen op je trampoline? De TopShot Pass is hier speciaal voor gemaakt! Bevestig de TopShot Pass aan het veiligheidsnet en begin met spelen. Het basketbalbord wordt geleverd met...

Onze prijs (incl. BTW): €59,00

De stevige TopShot Dribble is een basketbalmuursteun. Bevestigd in een handomdraai, zodat je meteen je dunks kunt gaan oefenen.

Onze prijs (incl. BTW): €99,00

Het Bronx backboard van SureShot is een stevig en solide backboard. Het basketbalbord wordt geleverd inclusief muurbevestiging.

Onze prijs (incl. BTW): €139,00

Dit Bronx backboard van SureShot is een luxer model dan het reguliere Bronx basketbalbord: deze uitvoering heeft een flexibele ring. Het net is uitgevoerd in 3 kleuren.

Onze prijs (incl. BTW): €159,00

Een verrijdbare basketbalunit van TopShot: de Lay-Up. Deze basketbalpaal is handmatig in hoogte verstelbaar en door het mooie design misstaat de TopShot Lay-Up in geen enkele tuin!

Onze prijs (incl. BTW): €179,00

Lekker basketballen met je vrienden? Nu kan het lekker makkelijk naast je huis met de Etan TopShot Alley Oop basketbalpaal. Verrijdbaar en makkelijk verstelbaar, de Alley Oop zorgt voor een leuke...

Onze prijs (incl. BTW): €229,00

De SureShot New York basketbalpaal is een inground unit en is ideaal voor thuisgebruik. Plaats de New York in je achtertuin en oefen je basketbalvaardigheden!

Onze prijs (incl. BTW): €239,00

De Etan TopShot Dunk basketbalpaal is een kwalitatieve paal om gezellig basketbal mee te kunnen spelen met je vrienden en familie. Verrijdbaar en makkelijk verstelbaar in hoogte van 2.50m tot 3,...

Onze prijs (incl. BTW): €289,00

De SureShot Chicago van Etan is een verrijdbare basketbalunit, welke handmatig in hoogte te verstellen is. De reguliere hoogte van de basketbalpaal is 3,05 meter.

Onze prijs (incl. BTW): €299,00

Perfect backboard voor gebruik bij scholen én voor thuis: de SureShot Barcelona. Dit backboard wordt geleverd met muursteun en is in hoogte verstelbaar.

Onze prijs (incl. BTW): €339,00

Speel basketbal en scoor zoveel mogelijk 3-punters. Deze SureShot St. Louis basketbalpaal is verrijdbaar en handmatig in hoogte verstelbaar. Een solide basketbalpaal, die gegarandeerd zorgt voor...

Onze prijs (incl. BTW): €339,00

Stevige verrijdbare basketbalunit van Etan van het merk SureShot: de Los Angeles. Deze basketbalpaal is hydraulisch verstelbaar, wat het basketballen voor de kleintjes nog aantrekkelijker maakt!...

Onze prijs (incl. BTW): €419,00

De basketbalunit Amsterdam van SureShot is uitermate geschikt voor openbare gelegenheden. Deze solide inground unit is gemaakt van zwaar staal en is "hufterproof"!

Onze prijs (incl. BTW): €699,00